#PoliceIdentification Via @15mbcn_tv#PoliceIdentification Via @15mbcn_tv - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
1:56
#PoliceIdentification Via @15mbcn_tv


http://www.police-identification-europe.org

AED (Advocats Europeus Democràtics) promou una campanya europea amb la finalitat de recollir signatures per una petició al Comissari Europeu, la Comissió Europea i la Comissió de Drets Humans del Parlament Europeu. La petició conté una crida a l'adopció d'una Directiva europea sobre el reconeixement dels agents de policia, sobre la base de la precedent decisió del Parlament Europeu.

La Nostra intenció és recollir el major nombre de signatures a tots els països de la Unió Europea i entregar la petició a les Autoritats europees durant el mes de setembre.

En la petició demanem que s'iniciïn els procediments i debats necessaris per a adoptar una Directiva o una decisió marc en aquesta matèria i donar una resposta al problema de la identificació visible dels agents de policia per a evitar la infracció de Drets Fonamentals, salvaguardar els drets de la defensa, la independència del poder judicial i el seu rol de control, amb l'objectiu de desterrar de la quotidianitat la impunitat de les accions delictives de les forces de la policia i dels seus responsables administratius i polítics, segons els següents criteris:

I. Obligació general d'identificació dels uniformes de totes les forces de policia.

II. Visibilitat simple i clara de les identificacions, fixant les seves dimensions i paràmetres.

III. Establiment de l'obligació de tot agent de policia d'identificar-se a instància d'un ciutadà.

IV. Sistema clar de sancions als qui contravinguin la Llei.

Ajudi'ns llegint i firmant la nostra petició, difonent-la o imprimint el nostre foli per a recollir signatures.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv