#AvuiEsPot - ILPhabitatge - @La_PAH @APE_Cat @ObservaDESC#AvuiEsPot - ILPhabitatge - @La_PAH @APE_Cat @ObservaDESC - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
2:00
#AvuiEsPot - ILPhabitatge - @La_PAH @APE_Cat @ObservaDESC


Vídeo per la Campanya de la ILP habitatge catalana contra els desnonaments i la pobresa energètica.

Cada dia, a Catalunya, hi ha 50 desnonaments, més famílies condemnades a viure sense aigua, llum o gas i més famílies lligades a deutes hipotecaris impagables.

Tenim competències per canviar les lleis. Per garantir el dret a sostre i subministraments bàsics a tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.

Podem somiar amb un país millor per demà, però tenim l'obligació de fer tot el possible per millorar-lo avui.

Recolza, signa, difon!

www.ILPhabitatge.cat

Agraïments:
A Jaume Barberà, Gerard Quintana, Aina Clotet, Najat El Hachmi, Marina Rossell, Pepa Plana, Ivan Morales, Mayte Martín, Begoña Crespo, Toni Gálvez, Carme Gruas, Paqui Rivas, Francisco Hurtado i Lucía Navarro.

A @ComandoVideo_ per la realització del vídeo.

A Lisandro Rodríguez per la música

@La_PAH @APE_Cat @ObservaDESC

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv