18 persones en vaga de fam per #AsiloParaHassanna18 persones en vaga de fam per #AsiloParaHassanna - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
06:49
18 persones en vaga de fam per #AsiloParaHassanna


Hassana Aalia va ser detingut el 2010 per participar al campament 'Gdeim Izik', instal·lat com a protesta pacífica per demanar drets socials i polítics al Marroc. En 2013 va ser condemnat per això a cadena perpètua per un tribunal militar.

Hassanna, que es va instal·lar a Bilbao el 2011 gràcies a una beca d'estudis per a formació de drets humans, va rebre el passat dia 19 l'acte de resolució de la seva sol·licitud d'asil polític a l'Estat espanyol, en el qual se li anuncia la seva sortida obligatòria del país en 15 dies.

L'organització 'Sàhara Lliure' considera "vergonyós" que l'executiu espanyol hagi denegat asil a l'activista sahrauí "deixant clar que és còmplice de la dictadura marroquina". "La seva vida corre perill si li deporten al seu país, on serà torturat i empresonat de per vida", alerta.

https://www.facebook.com/pages/Huelga-de-Hambre-colectiva-en-apoyo-a-Hassana-Aalia/1531737240425989?fref=ts

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv