Hospital Sagrat Cor. Hospital privat amb diners públics. Via PatoJMAHospital Sagrat Cor. Hospital privat amb diners públics. Via PatoJMA - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:24
Hospital Sagrat Cor. Hospital privat amb diners públics. Via PatoJMA


10-02-2015.
A l'Hospital privat del Sagrat Cor, que va ser rescatat amb diners públics, es deriven pacients de l'Hospital Clínic, mentre en aquest es tanquen serveis, quiròfans i llits.

NO VOLEM QUE EL DRET A LA SALUT SERVEIXI PER FER NEGOCI

Des del 2011 el pressupost destinat a sanitat pública ha disminuït un 20%. S'han tancat serveis, quiròfans i s'ha reduït personal, tant als hospitals com als centres d'atenció primària.

Paral·lelament s'han incrementat les llistes d'espera, la contractació de serveis a entitats amb ànim de lucre i les assegurances a mútues privades.

Volen desprestigiar els centres sanitaris públics per fomentar els privats.

La salut és un dret i no hem de permetre que:

- Redueixin el personal sanitari.
- Enviïn pacients de la sanitat pública a la privada.
- Impedeixin l'accés a part de la població.
- Fomentin l'exclusió d'atenció i tractament per motius econòmics

És necessari lluitar conjuntament i aconseguir:

SANITAT100X100 PÚBLICA, UNIVERSAL I DE QUALITAT

Xarxa veïnal en defensa de la Sanitat Pública-BCN.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv