U.E. Sants 0 - C.E. Tecnofutbol 1 (22/02/2015) Via uesantsfanU.E. Sants 0 - C.E. Tecnofutbol 1 (22/02/2015) Via uesantsfan - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:31
U.E. Sants 0 - C.E. Tecnofutbol 1 (22/02/2015) Via uesantsfan


El partit
U.E. Sants U.E. Sants 0
C.E. Tecnofútbol C.E. Tecnofútbol 1
Camp de L'Energia

Data: 22/02/2015 12:00

Competició: Primera Catalana, grup 1 (Jornada 21)

Col·legiats: Alejandro Álvarez Molina, Enric Bureu Méndez, Daniel Torres González.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Freixi (Sumarroca 63'), Picolo, Alberto, Fran, Arbulu, Guille (Espi 63'), Aleix, Peque (Pau 75'), Felip (Samu 45'), Navarro (Molina 63').
U.E. Sants Suplents: David García, Alex.

C.E. Tecnofútbol Titulars: Iñaki, Lara, Arturo, Sebas, Franco, Fabia (Lautaro 87'), Brian (Prieto 45'), Josevi, Arnau, Antwi (Cristian 45'), Marc (Malkhaz 19') (Castellanos 89').
C.E. Tecnofútbol Suplents: Donaire, Gironés.

Gols:
C.E. Tecnofútbol 0-1 Prieto (62')

Comentari
El partit contra el Tecnofútbol només pot ser catalogat com a dolent. Força marcat pel vent però cap dels dos equips ha demostrat res per guanyar el partit..
El Tecnofutbol ha ensenyat bon toc de pilota però nul·la definició de cara a porteria. L'únic xut mes o menys ben dirigit entre els tres pals ha estat en el minut 62, fet sense angle, mig de xilena i possiblement amb la canallera, però ha suposat l'unic gol del partit.
Per part del Sants, un mal partit, amb quatre xuts mal contats cap a porteria i cap senyal de la intensitat que ens fa característics durant aquesta lliga. Ni la revolta a base de canvis a partir del gol no ha servit per trobat aquest punt. El mes perillós un Fran jugant pràcticament de punta que de xilena ha estavellat una pilota al travesser i una jugada personal que ha fet que s'internes a l'àrea sortejant contraris, però el seu xut ha estat molt ben aturat pel porter contrari. Mal partit i una ensopegada que esperem no tenir que lamentar.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv