[Madrid] Protestes a tot l'Estat contra la caça de bruixes d'anarquistes. V/ @El_Diagonal[Madrid] Protestes a tot l'Estat contra la caça de bruixes d'anarquistes. V/ @El_Diagonal - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:02
[Madrid] Protestes a tot l'Estat contra la caça de bruixes d'anarquistes. V/ @El_Diagonal


Un miler de persones van sortir ahir al carrer, a Madrid, per mostrar la seva repulsa davant les detencions de persones relacionades amb el moviment anarquista. La concentració, celebrada de manera espontània, va començar a les 19h a la plaça de Tirso de Molina i va continuar per la Ordi i altres zones turístiques de la ciutat fins arribar a la Puerta del Sol. Al voltant de les 20,30h, la policia va realitzar escorcolls en els manifestants que encara continuaven allà.

A Granada, Barcelona, ​​Palència, Saragossa, Salamanca, Girona i Conca també es van celebrar concentracions en rebuig a les detencions d'anarquistes. Segons expliquen des de La Directa, mig miler de persones es van concentrar a l'entrada del Mercat Municipal del Clot en protesta per l'operació policial.

Ahir, 37 persones van ser detingudes arran de l'Operació Piñata. Tretze d'elles estan acusades de pertànyer a "banda criminal amb fins terroristes". Altres tretze persones van ser detingudes durant l'operació acusats de resistència i desobediència mentre que els altres onze restants estan acusats d'usurpació.

Més info:
Diagonal - Protestas en todo el Estado contra la caza de brujas de anarquistas

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv