#30A manifestació contra ordre ingrés presó per condemnades ‘Aturem el Parlament' - Via @Sicomtelevision#30A manifestació contra ordre ingrés presó per condemnades ‘Aturem el Parlament' - Via @Sicomtelevision - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:47
#30A manifestació contra ordre ingrés presó per condemnades ‘Aturem el Parlament' - Via @Sicomtelevision


I si algú que mana demana l'indult, ja!
Manifestació dijous 30 d'abril de 2015 #30A a Barcelona, de suport al carrer als condemnats per 'Aturem al Parlament'.
SICOM, Solidaritat i Comunicació http://www.sicom.cat
'La força de totes, la seva llibertat'
Bastant més de 1000 persones van participar a la manifestació contra l'ordre d'ingrés imminent al la presó pels condemnats per l'acció ‘Aturem el Parlament' 15 de juny de 2011.
La defensa ha presentat un 'incident de nul·litat' al Tribunal Suprem per intentar que les vuit persones a les quals se'ls ha imposat penes de tres anys de privació de llibertat ingressin a la presó.
Representants de l'assemblea d'encausats pel Parlament han encapçalat la manifestació. Els han secundat els membres de l'assemblea de familiars. La comitiva ha cridat consignes contra els partits polítics, sobretot CiU, a qui consideren causants de la sentència condemnatòria del Suprem, després que tant Govern com Parlament haguessin recorregut l'absolució dictada per l'Audiència Nacional. També han cridat: 'No entraran!' o 'Jo també estava al Parlament, i jo també ho tornaria a fer'.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv