Conflicte Movistar: exigeixen el compliment del 'Compromís de les Escales' Via @SicomTelevisionConflicte Movistar: exigeixen el compliment del 'Compromís de les Escales' Via @SicomTelevision - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
Conflicte Movistar: exigeixen el compliment del 'Compromís de les Escales' Via @SicomTelevision


Les tècniques de Movistar en vaga per les condicions de precarietat i explotació amb que els subcontracta Movistar, exigeixen el compliment del 'compromís de les escales' pel qual Barcelona en Comú, CUP, ERC i Procés Constituent es comprometien a:

suspendre, revertir i no renovar cap contractació pública de serveis amb Movistar ni qualsevol altre empresa que no garanteixi que TOTS els treballadors i treballadores (directes o subcontractats) que intervenen en la prestació de servei o subministre:

1. tinguin una jornada màxima de 40 HORES setmanals i 2 DIES de descans
2. se'ls retribueixi amb un salari digne i es garanteixi el mateix salari per un mateix tipus de feina

Tampoc contractaran empreses que no respectin els principals drets laborals, entre els quals hi ha una jornada laboral de 40 hores setmanals, amb dos dies de descans i la dignitat i la igualtat de salaris.
La plantilla subcontractada manté l'ocupació de la botiga de Movistar al portal de l'Àngel de Barcelona

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv