Mani Vaga Movistar - Via @SicomTelevisionMani Vaga Movistar - Via @SicomTelevision - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
Mani Vaga Movistar - Via @SicomTelevision
L'acord per abandonar la planta baixa del Mobile World Centre s'ha signat davant del degà del Col·legi d'Advocats i la cap de llista de Barcelona en Comú, Ada Colau, que han fet de mediadors.

L'empresa no ha satisfet totes les demandes, però sí una de prou significativa, la retirada de la denúncia penal per l'ocupació de la botiga de Movistar.

Telefònica farà de mediadora amb les empreses subcontractades perquè acabin amb la precarietat laboral dels seus treballadors. La taula de negociació s'hauria de constituir aquesta setmana vinent i començar a treballar entre dimarts i divendres. Mentrestant, la vaga indefinida dels subcontractats de Movistar i Telefónica continua i els treballors de Movistar faran aturades la propera setmana com a suport a les negociacions.

Les primeres paraules del portaveu del comitè de vaga Aintzol Ruiz de Azúa en comparèixer davant dels mitjans de comunicació mentre els seus companys desallotjaven voluntàriament la botiga han estat per agrair el suport d'Ada Colau i tots els grups polítics d'esquerres que han signat el Compromís de les Escales. Javier Marco, l'altre portaveu del comitè de vaga, assegura que això i la mobilització popular han estat les claus perquè la multinacional 'cedeixi'.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv