Contrainfos 105 - Dijous 18 de juny de 2015 - Via @ContrainfosContrainfos 105 - Dijous 18 de juny de 2015 - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
12:44
Contrainfos 105 - Dijous 18 de juny de 2015 - Via @Contrainfos


Barcelona, 18 de juny 2015

1. Desallotjament de La Llamborda
2. Lluitant Respondrem
3. Presentació Revista #HolaDictadura
4. Homenatge al poeta Jesús Lizano
5. Documental La Violación como tortura
6. Exposició poètica solidària

1. Desallotjament de La Llamborda
Avui a les 8.00 del mati els mossos d'esquadra han arribat al barri del Clot per desallotjar el Centre Social La Llamborda. però han desallotjat només l'habitatge després de 7 hores de resistència. El Centre Social continua obert. Per la tarda es va fer una manifestació.

2. Lluitant Respondrem
Manifestació pels carrers de Sants contra la repressió als moviments de resistència, que aplegà unes 500 persones cridant Lluitant Respondrem. A través de la campanya 'Lluitant respondrem', aquest dissabte al vespre s'han manifestat a Sants en defensa de totes aquestes causes i per exigir que cessin tots els 'seguiments, escoltes telefòniques, monitoreig de les xarxes i portes esbotzades de matinada', que s'han convertit en pràctiques habituals per part de la policia.

3. Presentació Revista #HolaDictadura
El passat divendres 12 de juny un centenar de persones van asistir a la presentación de la revista HJola Dictadura. La revista és el nucli central d'una campanya per fer arribar a diferente capes de la població l'assetjament mediatice i policial que esta patint el moviment llibertari.

4. Homenatge al poeta Jesus Lizano
A dos setmanes de la seva mort, el poeta àcrata Jesus Lizano va rebre un sentit homenatge a la plaça del Sol de la vila de gràcia. Una trentena de poetes deleitaren al public amb els seus millors poemes.

5.Documental Violación como tortura
Ens ha arribar un bou documental que denuncia les practiques de violación dels cosos policiales com una ara de tortura. Veiem-ne un fragment.

6. Exposició poètica solidària
I per acabar veiem un video d'una Exposicio poética solidaria smb les anarquistes represaliades.

Contrainfos entra en modus estiu però seguierem publicant notícies al recull de notícies de latele.cat

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv