Competició: Amistòs, Trofeu de la Festa Major

U.E. Sants Titulars: Carlos, Fabregat, Fran, Castillo, Alberto, Arbulu, Guille, Gala, Crivillé, Peque, Navarro.
U.E. Sants Suplents: Carrique, Alex, Geri, Seco, Freixi, Felip.

F.C. Barcelona Titulars: Andreu, Moré, Vilanova, Chumi, Juanma, Jordi, Alex, Fati, Marc, Mati, Heuri.
F.C. Barcelona Suplents: Otto, Blanco, Carlos Pérez, Erik Montes, Alenyà, Carles Busquets, Cucurella.

Gols:
U.E. Sants 1-0 Navarro (30')
F.C. Barcelona 1-1 Blanco (55')
U.E. Sants 2-1 Peque (60') (penalty)

El Sants ha passat amb bona nota el partit de Festa Major, on el ritme i qualitat del juvenil del Barça, ha fet que el partit no fos un partit de costellada.
El resum de les dues parts es molt similar. Durant els primers 20 min els blaugranes han tingut mes el control del partit i han generat ocasions, tot i que poques vegades han trepitjat l'àrea. Passat els dos inicis, el Sants ha igualat el ritme dels blaugranes, ha començat a tindre la pilota i a generar ocasions. Molt seriosos tant la defensa com el mig del camp, i quan s'han despistat sempre s'han trobat amb un gran Carlos.
El 1 a 0, s'ha creat d'un contraatac santsenc on l'habilitat de Navarro sense la pilota provoca l'errada del porter blaugrana mentre sortia a rebutjar la pilota fora de l'àrea. Un cop superat el porter, ha marcat a porteria buida.
L'empat ha arribat en la insistència dels primers 20 minuts de la segona part per part dels blaugranes. En un dels poques descoordinacions de la defensa, el xut ha arribat al fons de la porteria.
Cinc minuts desprès de l'empat, en una de les internades de Peque per la banda ha caigut a terra i l'arbitre ha assenyalat penal. Peque l'ha transformat sense problemes.