Streaming debat #ILPEducació 'Com es posicionen les candidatures al 27S respecte la ILP d'Educació?' Via @SicomTelevisionStreaming debat #ILPEducació 'Com es posicionen les candidatures al 27S respecte la ILP d'Educació?' Via @SicomTelevision - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
Streaming debat #ILPEducació 'Com es posicionen les candidatures al 27S respecte la ILP d'Educació?' Via @SicomTelevision


La ILP per l'educació pública va aconseguir recollir 95.000 firmes, gairebé el doble de les requerides per a una iniciativa legislativa popular a Catalunya. Amb la proximitat de les eleccions catalanes i la formació d'un nou Parlament volem que les candidatures al 27S es posicionin respecte la ILP.

Esteu d'acord amb la gratuïtat de l'educació, des de Bressol fins a la Universitat? Esteu d'acord que els diners públics vagin tots per a la xarxa de titularitat i gestió públiques? Esteu d'acord amb una gestió democràtica dels centres públics? Quin serà el vostre posicionament quan la ILP d'educació es presenti en el Parlament?
Per a respondre a aquestes preguntes i molt més, us convidem a les 18.30h del dimecres 16 de setembre a la UB, per a un debat amb representants de candidatures al 27S.

A hores d'ara ens han confirmat la seva assistència representants de 4 de les candidatures: Ana del Frago, pel PSC; Quim Arrufat, per la CUP; Montse Navarro, per CSQEP; i Sonia Sierra de Ciutadans.

La ILP per un nou sistema educatiu a Catalunya reivindica una educació pública gratuïta de bressol a universitat. La iniciativa pretén lluitar contra la creixent mercantilització del sistema educatiu, perquè l'educació de qualitat sigui un dret al que hi pugui accedir tothom sense importar el seu origen social. I per a fer-ho viable proposa eliminar els concerts escolars en un període de 10 anys.

Podeu trobar tota la informació relativa a la ILP al nostre web ilpeducacio.cat, així com l'articulat complet de la ILP.


 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv