Contrainfos 106 - Dimarts 6/10/2015 - Via @ContrainfosContrainfos 106 - Dimarts 6/10/2015 - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
16:26
Contrainfos 106 - Dimarts 6/10/2015 - Via @Contrainfos


Barcelona 6/10/2015.- Tornem després del repòs d'estiu.

1. TTIP
2. Stop Feminicidis
3. Entrevista Cedib Bolivia
4. Marxa contra el Fracking a Gasteiz
5. Acció Land Art contra el Fracking
6. Convocatòria II Volt Oligotòxic

Dediquem aquest programa a la memòria d'Andrés Benitez, assassinat pels mossos d'esquadra ahir fa dos anys i que una manifestació pel Raval ho recordava.


1. TTIP

El passat 2 d'octubre Barcelona es declarà Municipi lliure dels tractats de lliure comerç TTIP, CETA i TISA. Des del carrer, activistes de la campanya contra el TTIP ens ho explicaven així.

2. FEMINICIDIS

El mateix día, a la mateixa hora, un grup nombrós i cridaner de dones denunciaven els Feminicidis en una acció coordinada a desenes de ciutats sota la convocatòria de Women in Black

3. CEDIB

A Bolívia el govern d'Evo Morales està profunditzant el model extractiu i ha començat a amenaçar amb il·legalitzar les organitzacions que investiguen i critiquen aquestes polítiques. Diferents col·lectius de Barcelona van organizar el passat 1 d'octubre una cerrada smb el CEDIB, de Bolivia, per visibilitzar i acompanyar aquista organizació perseguida al seu país.

4. MARTXA ANTIFRACKING

I no us penseu que a l'estiu el Contrainfos descansava. Vam participar a l'Acampada contra el Fracking a Gasteiz, que després d'una intensa setmana de xerrades i activitats, concluía amb una manifestació. Veiem-ho.

5. EGUZKILORE

També a la Frackanpada va tenor llic una instal.lació de Land Art que simbolitzava la protecció dels pobles contra la fractura hidràulica.

6. VOLT OLIGOTÒXIC

I per acabar, us deixem smb la convocatòria del Volt Oligotòxic , un viatge col.lectiu organitzat per la Xarxa per la Sobirania Energètica que es realitzarà del 9 al 12 d'octubre.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv