IMMIGRANTS TOT(es)? Via @metromusterIMMIGRANTS TOT(es)? Via @metromuster - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
45:51
IMMIGRANTS TOT(es)? Via @metromuster


El dilluns 6 de juliol estrenàrem el nou local amb una conversa sobre immigració, identitat, colonialisme i colonialitat.

Estem molt contentes perquè a la primera activitat que s'ha dut a terme a l'espai Metromuster hem aconseguit omplir la sala polivalent.

Les ponències corrien a càrrec de Soledad Bertran, Claudia González, Daniela Ortiz, Xavier Artigas i Xapo Ortega. Soledad i Claudia, són membres de tActe Barcelona, col·lectiu que, des del discurs de la psicoanàlisi, intenta estudiar la realitat social. Daniela és una artista que als seus treballs posa èmfasi en temàtiques com la immigració, la idea de nacionalitat o les diferències entre classes socials i Xavier i Xapo són coodirectors de Ciutat Morta i del nou projecte que està duent a terme Metromuster i en el qual també participa Daniela, 'Idrissa. 'Crònica d'una mort qualsevol'.

Si teniu interès en el tema i no poguéreu venir, aquí teniu el vídeo amb l'acte pràcticament al complet.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv