La balena a La Barceloneta - Via @MOLOKAISUPLa balena a La Barceloneta - Via @MOLOKAISUP - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
02:11
La balena a La Barceloneta - Via @MOLOKAISUP


El mar Mediterrani no està mort i avui ens ho ha tornat a demostrar, un exemplar jove de rorqual comú ha estat albirat ahir i avui, 10 de novembre de 2015, a La Barceloneta (Barcelona). L'animal es trobava totalment desubicat donant voltes entre els espigons de la platja de St. Miquel i de la Platja de St. Sebastià.

Després trucar al 112 s'han presentat els agents rurals que han aconseguit que l'animal prengués rumb mar endins. Entre tant hem estat remant al costat de la balena amb la nostra taula de pàdel surf (SUP) i hem pogut gaudir de la seva bellesa. L'experiència ha estat genial i ens alegra haver viscut l'experiència, som uns enamorats de la fauna marina i després d'haver albirat a la nostra platja dofins, tonyines, peixos lluna i manta ratlla, ens quedava per veure les balenes, en aquest sentit en les pròximes setmanes tenim prevista una nova excursió per albirar-, aquest cop al Cap de Creus (Girona) ja que certament és més comú veure-les allà, així com a les costes del Garraf.

MOLOKA'I SUP CENTER
c/ de Meer, 39 - baixos
08003 - BARCELONA
(La Barceloneta)
93.221.48.68 - 654.082.099
aloha@molokaisupcenter.com
WWW.MOLOKAISUPCENTER.COM

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv