Som PastorSom Pastor - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
08:50
Som Pastor


Miguel té 11 anys i viu als afores del petit poble de Santa Eugènia, al centre de l'illa mediterrània de Mallorca. "En una ciutat, ni boig", diu.

Es lleva cada matí i té cura dels seus animals, abans d'anar a l'escola. Això és el pitjor que tenen, diu, "cal donar-los de menjar cada dia, tots els dies".

Ell els dóna mort per sostenir a la seva família, mostrant una consciència clara i conscient de la mort, parlant de la importància de saber el que mengem i com arriba a la nostra cuina.

Gaudint conscientment la seva infància, sap que és un pas molt important per convertir-se en l'adult compromès somia ser.
Un guanyador contemporani. Un heroi senzill local.

Aquesta és la història d'un noi que pensa com un home savi i experimentat.

Zero Emission Cinema
La pel·lícula ha reduït i es neutralitza les seves emissions de CO2.
Durada: 8m
Format natiu: HD 1920x1080
Aquest fitxer s'està veient a 1080x720

Foto + Edició: Borja Zausen

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv