No més Parquings a Les Planes - Via @ContrainfosNo més Parquings a Les Planes - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:03
No més Parquings a Les Planes - Via @Contrainfos


Les Planes, gener 2016.- Veïnes autoconvocades inicien moviment per recuperar un parc pel barri, destinat a un nou aparcament.

Les Planes...
Lloc de pas, aparcament, o lloc per viure?
Aquest dilema ha estat plantejat darrerament per un grup autoconvocat de veïns i veïnes de Les Planes al assabentar-se dels plans d'habilitar un nou aparcament en aquest barri de Collserola, ja de per sí mancat d'espais socials on compartir.

Veure manifest : http://barcelona.indymedia.­org/newswire/display/501796/index.php

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv