Contrainfos 113 - Dilluns 22 febrer 2016 - Via @ContrainfosContrainfos 113 - Dilluns 22 febrer 2016 - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
25:26
Contrainfos 113 - Dilluns 22 febrer 2016 - Via @Contrainfos


Programa dedicat a la memòria de Pablo Molano Romero
BCN, 22/0272016

Benvingudes al Contrainfos 113, avui que és 22 de febrer de 2016, després d'una setmana molt sentida per la mort del nostre company Pablo Molano Romero #PodePopular, amic i germà nostre que també va participar activament en una època a latele.cat. A ell li dediquem aquest programa, amb el compromís de seguir lluitant.

1. Homenatge al Pablo

En Pablo Molano Romero, nascut a Bogotà i que ens deixà el passat 14 de febrer, ha estat un company molt actiu als moviments socials de Barcelona. Després de vàries nits de vetlla a l'Ateneu La Base de Poble Sec i una processó cap a Montjuïc, el passat dissabte es va fer un homenatge als carrers de Barcelona recorrent espais i lluites on va participar activament.

2. Correscales

I durant rota la setmana s'ha realitzat el Correscales, una marxa contra la precarietat que pretén ajuntar fons per crear una caixa de solidaritat per quan hi hagi una vaga. La carrera per relleus, que sortí de Bilbao i amb un recorregut de 800 km, ha arribat avui 22 de febrer a Barcelona. Però anem a pams, perquè el contrainfos també va assistir al seu pas per la ciutat de Reus.I aquesta tarda, coincidint també amb la vaga de metro, el Correscales ha arribat a Barcelona, on centenars de persones els han rebut amb un acte final a jardinets de Gràcia.

3. Concentració Titiriteros Barcelona

En Solidaritat amb el titellaires de "Titeres desde abajo" detinguts a Madrid i empresonats preventivament acusats d'enaltiment del terrorisme. A Barcelona es va fer una concentració el dimarts, 09 de febrer 2016. A les Rambles, Enfront de la Conselleria de Cultura per exigir la seva llibertat i el Dret a crear cultura amb llibertat total de d'Expressió.

4. Concentració Kurdistan

El 13 de febrer 2016, es va a celebrar a Can Batlló, les jornades de solidaritat amb el poble Kurd. Organitzat pel col·lectiu Azadi i Can Batlló. La realitat de les guerrilleres Kurdes, l'actualitat i perspectives del conflicte Kurd ... música de Sílvia Tomàs. Dinar Kurda, llibres, fanzines, anarquisme i aigua, i mes concerts

5. Presentació del llibre "Ciutat Morta crónica del caso 4F"

Han passat 10 anys del 4F, aquest febrer de 2016 es presenta el llibre "Ciutat morta crònica del cas 4F" escrit per Mariana Huidobro, Helen Torres, Katu Huidobro on es recull tota aquesta història d'injustícia, ràbia i "asko" a la Barcelona de la corrupció.

6. Estrena Tarajal

I el passat 6 de febrer, coincidint amb l'aniversari de la massacre de Tarajal , on la Guàrdia Civil va provocar la mort de 16 immigrants, es va realitzar la pre-estrena del documental Tarajal, realitzat pels companys de MetroMuster.

7. Calçotada Alpinistes Solidaris

Berga 21/02/2016.- L'Associació Alpinistes Solidaris organitza una calçotada per recollir fons per a donar cursets a grups de joves en situació de vulnerabilitat social. Ens ho expliquen mentre couen els calçots.

Col·labora amb el contrainfos!

Cada dilluns a l'infoespai@contrainfoslatele.cat

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv