U.E. Sants 2 - F.C. L'Escala 1 (06/03/2016) Via Jordi Gil XiménezU.E. Sants 2 - F.C. L'Escala 1 (06/03/2016) Via Jordi Gil Ximénez - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
U.E. Sants 2 - F.C. L'Escala 1 (06/03/2016) Via Jordi Gil Ximénez


Camp de L'Energia

Data: 06/03/2016 12:00

Competició: Primera Catalana 2015/2016, grup 1 (Jornada 23)

Col·legiats: Gerard Creus Soler, John Casey Espart, Marc Casey Espart.

Equips:
U.E. Sants Titulars: Carlos, Arbulu (Peque 54'), Picolo, Fran, Alberto, Crivillés (Beja 86'), Aleix (Pau 67'), Guille (Óscar 86'), Gaudioso, Tomás, Navarro (Cuadrillero 89').
U.E. Sants Suplents: Gala, Joaquim.

F.C. L'Escala Titulars: Blanquera, Pau Ribas, Masjoan, Mir, Lluis Ferrer, Sergi Ramírez (Molinas 59'), Marc Gasull (Agustí García 74'), Robert Negre (Pàmies 59'), Pepu Soler, Adrià Serra, Teixi (Baldeh 52') (Spinola 80').
F.C. L'Escala Suplents: Ricard Ferrer, Eric.

Gols:
F.C. L'Escala 0-1 Marc Gasull (46')
U.E. Sants 1-1 Navarro (86')
U.E. Sants 2-1 Tomás (87')

Comentari:

El futbol no es un joc just. Si es veritat que qui millor juga te mes oportunitats de fer mes gols i acabar guanyant, però qui sempre guanya es qui marca mes gols que el contrari. Avui si s'ha premiat al que millor ha jugat.

El Sants ha sortit molt fort a l'inici i ha generat varies oportunitats clares que per mala punteria, el porter o el arbitre no han acabat en gol. Després la situació s'ha anivellat i l'Escala ha protagonitzat les úniques arribades de tot el partit, sense gaire perill. En els últims minuts, el Sants ha tornat a tindre bones oportunitats, però sense resultat. La sensació al arribar a la mitja part era que si per sort l'Escala marcava es tancaria enrere i seria molt complicat fer un gol.

I dit i fet. Una de les primeres jugades de la segona part, una badada de la defensa santsenca i l'Escala ha fet el seu gol i el seu ultim xut a porteria de tot el partit. Un parell de minuts mes tard Adrià Serra s'auto-expulsa deixant a l'Escala amb deu jugadors. Els quaranta minuts restants han estat idèntics. El Sants atacant amb deu jugadors al voltant de l'àrea de l'Escala i aquests defenent amb tots els efectius en poc menys de trenta metres. Les jugades començaven a peus de Fran, Picolo, Alberto,... que passaven a Peque o Crivillés que oberts a les bandes desbordaven i centraven, perquè algú la rematés. A falta de cinc minuts el resultat no variava i s'han afegit Beja i Óscar per ficar una dins.

En el minut 86, una de les oportunitats acaba rebutjada pel porter de l'Escala i, finalment, Navarro que sempre es el mes llest ha acabat per fer l'empat. La pressió no ha parat, i un minut mes tard, en una jugada embolicada, Tomàs d'esquenes a la porteria ha allargant la cama fins a no es podia per rematar sorprenent de nou al porter.
El partit encara s'allargat una bona estona, pel temps de descompte provocat per les múltiples aturades per tots el tripijocs, protestes i pèrdues de temps emprats durant la segona part per els components de l'Escala, però ja no ha succeït res.

Soferta i molt merescuda victòria que suposa la novena victòria en els últims onze partits que col·loca al Sants cinquè empatat amb Avià, La Jonquera i Horta.

http://uesants.blogspot.com/2016/03/ue-sants-fc-lescala.html

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv