15è aniversari tancament immigrants - Via PatoJMA15è aniversari tancament immigrants - Via PatoJMA - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
15è aniversari tancament immigrants - Via PatoJMA


Diumenge 13 de març, a les 17h, a Plaça de Catalunya.
Manifestació: Celebració del 15 aniversari del triomf dels tancaments d'immigrants en esglésies.
El 8 de març de 2001, les persones migrants tancades en diverses Esglésies durant 47 dies van escenificar la fi de la protesta, que va incloure una dura vaga de fam, amb una multitudinària manifestació que va sortir de l'església del Pi al crit de "Papers per a tothom!" i va acabar a la Delegació del Govern. Allà es van lliurar 62.850 signatures de ciutadans catalans que donaven suport els seves reivindicacions, la principal de les quals era una regularització extraordinària que es va aconseguir amb aquesta històrica lluita.
Han passat 15 anys dels tancaments i la lluita pels papers, el treball i la dignitat de totes les persones independentment del seu lloc d'origen continua.
Per recordar d'on venim i on continuem estant, es convoca un acte commemoratiu el proper diumenge 13 de març a les 17h a la Plaça Catalunya per sortir en manifestació fins a la Església del Pi, epicentre dels tancaments fa 15 anys. Aquesta convocatòria comptarà amb la presència de persones que van protagonitzar la històrica lluita, això com d'alguns i algunes dels quals avui continuen reivindicant una vida digna per als treballadors i treballadores estrangers en el nostre país.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv