Alvaro Reyes Game Over #AlvaroReyesGameOver  Alvaro Reyes Game Over #AlvaroReyesGameOver  - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
05:05
Alvaro Reyes Game Over #AlvaroReyesGameOver


Alvaro Reyes és el nom del personatge encarnat per Jeremias Pérez Bartolomé, l'autodenominat gurú de la seducció que utilitza la cultura de la violació per a lucrar-se econòmicament impartint cursos arreu de l'Estat Espanyol.

Aquest subjecte es dedica a ensenyar a altres homes heterosexuals a assetjar dones en espais públics per aconseguir relacions sexuals amb elles. No acceptar un NO com a resposta o la dominació sobre la dona són uns dels seus pilars fonamentals en aquest ensenyament. Defineix a les dones com a éssers emocionals, fora de lògica, i insta als homes que el segueixen a exercir dominació i control sobre aquestes.

L'últim cap de setmana de febrer va impartir el seu curs a Barcelona, cobrant fins a 700 euros d'aquells que assistien al curs. Al assabentar-nos de que visitava la nostra ciutat, des de diferents col·lectius feministes ens coordinarem per anar a advertir-lo de que no era benvingut i que no volíem que tornes per aquí. El resultat va ser excel·lent, vam aconseguir que marxessin els aprenents amb la cara tapada i amb l'ajuda de la dona que regentava el bar on es trobava el vem fer fora.

Però sabem que no n'hi ha prou amb això, i és per aquest motiu que animem a les companyes de totes aquelles ciutats que pugui visitar, així com a les companyes de Madrid (ciutat on viu) a que actuïn contra aquesta persona i els seus actes, per tal d'aconseguir que no campi lliurement assetjant a dones per els nostres carrers. També animem a denunciar-lo via xarxes, amb l'objectiu de que acabi tancant el seu compte de youtube (canal en el que té més seguidors d'arreu del món).

No podem permetre que una persona que predica la ideologia del masclisme públicament i que incita i perpetua la cultura de la violació es permeti actuar tranquil·lament allà on li plagui. Cal que totes les companyes d'arreu organitzin una resposta per tallar d'arrel aquesta situació. S'està enriquint a base d'exercir violència sobre nosaltres, encarnant una de les formes més perverses del masclisme, amb lucre econòmic.

Organitzem-nos per acabar definitivament amb aquesta escòria! Perquè juntes ho podem i ho farem TOT!!

Alvaro Reyes Game Over R.I.P!

CANALES DEL MATERIAL PARA SU DIFUSION:

Facebook: https://www.facebook.com/gameoveralvaro
Youtube: https://youtu.be/V6ULpiA39n4

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv