Contrainfos 118 - 15 maig 2016 - Via @ContrainfosContrainfos 118 - 15 maig 2016 - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
19:02
Contrainfos 118 - 15 maig 2016 - Via @Contrainfos


15/05/2016

1. Desallotjament Mukhayyam
2. Concentració pel desallotjament #Mukhayyam [Contrainfos]
3. Valoració desallotjament
4. Nit Dempeus
5. 5è aniversari del moviment 15M
Especial Cinema
6. Festival Cine Anarquista
7. Festival Cine indígena
8. Barcelona Creative Commons Film Festival

Benvingudes al Contrainfos 118, en un mes que va començar mogut amb l'okupació realitzada a la mani del 1er de maig i el posterior desallotjament, així com també les mobilitzacions pel tema de refugiades que s'està escalfant, perquè la gent ja està farta. Però anem a pams!

1. Desallotjament de la Llotja #Mukhayyam

Brimos i agents armats dels mossos d'esquadra desallotjaren el Centre Social Okupat Mukhayyam, on des del primer de maig es construïa un campament per acollir refugiats. Contrainfos acudí ràpidament a la crida de solidaritat que es va muntar al moment

2. Concentració pel desallotjament #Mukhayyam

Barcelona (Ciutat Refugi?), 03/05/2016.- Els mossos desallotgen il·legalment el Centre Social Okupat Mukhayyam, al carre Avinyó. Per la tarda, una concentració denuncià la hipocresia de les institucions, que parlen de refugiats i desallotgen les iniciatives autogestionades per acollir-los.

3. Declaracions després del desallotjament

BCN, (Ciutat Refugi?), 03/06/2016.- Entrevista a dos testimonis presents al desallotjament de la Llotja Mukhayyak. 'Els mossos d'esquadra van entrar sense autorització i ens van realitzar filmacions il·legals'.

4. Nit Dempeus

El passat 31 de març es va ocupar la plaça de la República a París, #‎NuitDebout després d'una multitudinària Vaga General. Des de llavors s'han sumat nombroses ciutats.
Barcelona està en peus com la resta de 180 ciutats de tot el món. S'ha començat a sortir els carrers a reivindicar la situació actual. Preacarietat laboral, educació pública, Sanitat, No TIP, Welcome refugees, llibertat de moviment,DDHH, CIES no, Stop homofòbia, lesbofòbia, transfòbia.

5. 5è Aniversari del 15M

I el passat diumenge es va fer el 5è aniversari del 15M, on van confluir de nou un gresol de moviments. Vam sentir de nou la calor de la plaça, quan l'abracen els moviments socials de Barcelona.

6. Festival Cine Anarquista

Arriba la VI edició del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona un cop més, del 12 al 14 de Maig, a la Cinètika ( nou espai alliberat a la rambla Fabra i Puig) Curts, documentals i pel·lícules que projectem dels que no us deixin indiferents.

7. Festival Cine indígena

També Contrainfos va estar al Festival de Cine Indígena organitzat per la Coordinadora Latinoamericana de Comunicación de los Pueblos Indígenas i l'Ong Alternativa. Parlem amb una representant del poble Qom d'Argentina

8. Festival Creative Commons

I també dos membres d'aquest col.lectiu van participar amb els seus curts a la final dels curts Made in Barcelona al Barcelona Creative Commons Films Festival, ja sabeu , també es fa cine i vídeo amb llicències lliures per compartir!

I fins aquí el contrainfos 118, vols col·laborar amb nosaltres? Si estas en alguna moguda grava't alguna cosa i ens ho comparteixes i ho difondrem. Difon i recomana el programa i passa't els dilluns per l'Infoespai. Tenim molta feina per compartir!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv