Contrainfos 120 – Juny 2016 - Via @ContrainfosContrainfos 120 – Juny 2016 - Via @Contrainfos - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
23:16
Contrainfos 120 – Juny 2016 - Via @Contrainfos


Guió Contrainfos 120

1. Escratxe a #BravoSolano
2. #BancSorpresa, reokupen el Banc
3. Manifestació pel 2on desallotjament del Banc Expropiat
4. Concentració Prou Impunitat, prou brutalitat
5. Aniversari de La Tele.cat 13 anys
6. Radicalment feministes
7. Aniversari 20 anys info-usurpa
8. Sembrant poder popular. Homenatge a Pablo Molano
9. Solidaritat Rebel: contra l'extradició detinguda 13A

Benvingudes en aquest Contrainfos 120, avui que el sol ja escalfa fort les nostres closques perquè ja ha començat el juny i , com diu el refrany, nosaltres aixequem el puny!

1. Escratxe a Bravo Solano

Comencem el programa repassant els darrers actes arran del Banc Expropiat. Com sabeu, després d'una setmana intensa d'aldarulls als carrers de Gràcia, el 2 de juny, el moviment solidari amb el Banc okupat va organitzar un "escrache" -escarni- als peus de l'oficina del propietari impulsor del desallotjament, el conegut especulador Bravo Solano, que com de costum, va gaudir de tot un generós dispositiu de mossos d'esquadra al seu servei.

2. Banc Sorpresa, reokupen el Banc

I el dissabte 4 de juny, activistes del Banc Expropiat aconseguiren foradar l'impenetrable paret difonent un vídeo que va descol·locar a la policia, doncs sabien que els companys estaven dins, però per on coll havien entrat?

3. Manifestació Banc Sorpresa

Després de ridículs i suors, els mossos d'esquadra desallotjaren de nou el banc. Una nova manifestació va recórrer els carrers de Gràcia.

4. Concentració Prou Impunitat, prou brutalitat

I el diumenge 5 de juny es realitzaren actes al Raval contra la impunitat que gaudeixen en aquest país el cos policial, després de les absolucions pel cas de la mort de Juan Andrés Benítez i del cas d'Ester Quintana entre d'altres. Més clar l'aigua: estem fartes d'impunitat i brutalitat. Ni oblit ni perdó.

5. Aniversari de latele.cat

I recuperant una efemèride del mes passat, latele.cat, és a dir, qui us parla, vam celebrar el 13è aniversari a la plaça del Sol, reivindicant un cop més la llibertat d'expressió i l'autogestió d'un mitjà de comunicació con el nostre.

6. Radicalment Feministes

Celebració pels 40 anys de feminisme a Catalunya

7. Usurpa, 20 anys

Aquest mes també hem celebrat els 20 anys de Info-Usurpa, l'agenda emblemàtica dels centres socials okupats de Barcelona i rodalies. A Can Batlló s'inaugurà una expo i el Contrainfos va tenir el gust d'estrenar el seu reportatge que us difondrem en breu titulat 'Usurpa, 20 anys d'agenda okupa'

8. Sembrant Poder Popular

I a Poble Sec, a la vessant de la muntanya de Montjuïc, s'ha recuperat un espai on es va plantar un roure en homenatge al company Pablo Molano, reforçant el compromís de lluita i autonomia per part dels seus amics i companys.

9. Solidaritat Rebel

I acabem el programa amb un vídeo musical de solidaritat amb la companya empresonada el 13 d'abril i recentment extraditada amb l'acusació d haver expropiat un banc.

I fins aquí aquest calurós contrainfos, en un moment en que estem treballant de valent per recuperar l'emissió , com sempre us recordem que ens falten mans però no ganes per sostenir aquest projecte contrainformatiu.

———————

Segueix-nos també a: f: Contrainfos

t: @contrainfos

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv