Mossos la detenen per recuperar casa abandonada, treuen a fill de l'escola i el porten a comissaria. Via @SicomTelevisionMossos la detenen per recuperar casa abandonada, treuen a fill de l'escola i el porten a comissaria. Via @SicomTelevision - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
16:23
Mossos la detenen per recuperar casa abandonada, treuen a fill de l'escola i el porten a comissaria. Via @SicomTelevision


Mossos s'emporten un menor de l'escola i el porten a comissaria perquè la mare Dione Gotera, havia estat detinguda per recuperar una casa.

Fets:

Mossos entren sense permís en una casa 'recuperada' a Riells del Fai. Detenen, emmanillen i es porten a comissaria a Dione Gotera que els va advertir que tenia la 'possessió' de la casa abandonada des de fa 6 anys.

Per si no fos suficient 'treuen' al fill de Dione de l'escola on estava estudiant i se'l porten també a comissaria sense dir-ho a la mare. Al·leguen que desconeixien que tingués domicili conegut quan Dione està empadronada a la població i cobra el PIRMI.

El nen va romandre hores a comissaria fins que van permetre l'hi portés a casa un veí autoritzat per la mare. Fins llavors, mitja tarda, no li havien notificat a Dione que el seu fill era a comissaria.

Dione va ser alliberada al voltant de les 21.30.

A l'endemà un membre del jutjat va dir que Dione podia tornar a la casa recuperada ja que no hi havia constància de cap denuncia.

Nombrosos veïns de Bigues i Riells han mostrat el seu suport a Dione ajudant-la a condicionar la casa.

L'habitatge pertany al BBVA que en aquests 6 anys no ha fet res conegut per posar-la al 'mercat'.

La torre estava plena de males herba i en estat d'abandonament.

Fe d'errades: en el rètol on posa Riells del Far hauria de posar Riells del Fai.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv