Mossos la detenen per recuperar casa abandonada, treuen a fill de l'escola i el porten a comissaria. Via @SicomTelevisionMossos la detenen per recuperar casa abandonada, treuen a fill de l'escola i el porten a comissaria. Via @SicomTelevision - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
16:23
Mossos la detenen per recuperar casa abandonada, treuen a fill de l'escola i el porten a comissaria. Via @SicomTelevision


Mossos s'emporten un menor de l'escola i el porten a comissaria perquè la mare Dione Gotera, havia estat detinguda per recuperar una casa.

Fets:

Mossos entren sense permís en una casa 'recuperada' a Riells del Fai. Detenen, emmanillen i es porten a comissaria a Dione Gotera que els va advertir que tenia la 'possessió' de la casa abandonada des de fa 6 anys.

Per si no fos suficient 'treuen' al fill de Dione de l'escola on estava estudiant i se'l porten també a comissaria sense dir-ho a la mare. Al·leguen que desconeixien que tingués domicili conegut quan Dione està empadronada a la població i cobra el PIRMI.

El nen va romandre hores a comissaria fins que van permetre l'hi portés a casa un veí autoritzat per la mare. Fins llavors, mitja tarda, no li havien notificat a Dione que el seu fill era a comissaria.

Dione va ser alliberada al voltant de les 21.30.

A l'endemà un membre del jutjat va dir que Dione podia tornar a la casa recuperada ja que no hi havia constància de cap denuncia.

Nombrosos veïns de Bigues i Riells han mostrat el seu suport a Dione ajudant-la a condicionar la casa.

L'habitatge pertany al BBVA que en aquests 6 anys no ha fet res conegut per posar-la al 'mercat'.

La torre estava plena de males herba i en estat d'abandonament.

Fe d'errades: en el rètol on posa Riells del Far hauria de posar Riells del Fai.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv