Desallotjament del CSO La Benaventurada (29/10/2016) Via PatoJMADesallotjament del CSO La Benaventurada (29/10/2016) Via PatoJMA - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
03:54
Desallotjament del CSO La Benaventurada (29/10/2016) Via PatoJMA


Un grup de treballadors, en condicions pèssimes de seguretat laboral, custodiats per personal de l'empresa "Elite Seguridad" ha reocupat i tapiat la porta del Centre Social "La Benaventurada", al Barri de Les Corts de Barcelona.
Com reacció a la concentració de joves en recolzament al centre social, els veïns, instigats per persones vinculades al partit espanyolista "Ciutadans" han protagonitzat protestes, demostrant intolerància envers a formes organitzatives alternatives.
Es vol fer creure que és la propietat del immoble qui ha contractat a la empresa de seguretat protagonista d'aquest desallotjament.
Estant la propietat en fallida, deutora de pagaments i embargada per la Sareb, és inverosímil que pagui a una empresa de seguretat per recuperar aquest immoble que ha estat més de 8 anys abandonat i en pèssim estat de conservació.
Qui ha contractat aquesta empresa de seguretat? Els veïns enfurismats? Algun sector amb interessos especulatius? Algun partit polític amb ànims de guanyar adeptes, que inculca la por entre el veïns? (antiga estratègia de buscar un enemic inexistent i oferir una solució per guanyar adeptes).

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv