2 Princeses Barbudes - Sempre de vacances2 Princeses Barbudes - Sempre de vacances - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
02:25
2 Princeses Barbudes - Sempre de vacances


Qui no voldria estar sempre de vacances,«quan fa fred tocar el dos» i seguir la calor allà on va? Qui no voldria ser una oreneta?

Les 2 princeses barbudes ho tenen clar i en el seu quart llibre disc es fiquen dins «les plomes» d'aquests ocells per presentar onze cançons on descriuen en primera persona les seves vivències i virtuts.

L'Helena Casas i el Marc Marcé fan cançons infantils de música suau feta amb instruments de joguina, on la veu de la princesa barbuda és el fil conductor de cançons que són contes. Historietes plenes de melodies enganxoses i lletres simpàtiques i fàcils de seguir i entendre, lliures de moralismes i amb constants pinzellades iròniques.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv