Teatre Sobre la Marcha - Mamma mía, volen fer un altre hotel! @NHotelDrassanesTeatre Sobre la Marcha - Mamma mía, volen fer un altre hotel! @NHotelDrassanes - SantsTV
 Espectacles 
Publica a Diaspora Web
06:28
Teatre Sobre la Marcha - Mamma mía, volen fer un altre hotel! @NHotelDrassanes


L'any 1999 L'empresa Qualitat habitatge Social propietat del sindicat UGT adquireix un solar del barri del Raval de Barcelona, situat entre els carrers Portal de Santa Madrona, Cid i Peracamps per 600.000. La intenció era construir habitatge social tal com preveia el plantejament urbanístic vigent.
L'any 2003 l'Ajuntament va reduir el percentatge d'habitatge protegit fins el 25%. El preu del terreny es va incrementar, la U.G.T va veure negoci, es va oblidar dels pisos socials i el va vendre per 2.300.000 a l'empresa LENGAR, que 2 anys més tard el va revendre a Barcelona Investments per 7.950.000.
Poc després, el Pla d'usos de Ciutat Vella de C.I.U. va convertir aquesta zona en una barra lliure hotelera, el preu del solar es va disparar i LENGAR el va poder vendre per l'esgarrifosa xifra de 22.000.000 a Josep Maria Trenor i John Ecberg, d'inversions hoteleres ATIR.
Aquests dos milionaris emprenedors, projecten construir dos edificis de 100 habitacions cadascun: L'hotel PRAKTIK DRASSANES.

http://ellokal.org/mamma-mia-volen-fer-un-altre-hotel/

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv