Titeres Desde Abajo - La Brúja y Don CristóbalTiteres Desde Abajo - La Brúja y Don Cristóbal - SantsTV
 Anuncis 
Publica a Diaspora Web
Titeres Desde Abajo - La Brúja y Don Cristóbal


El dia 5 de febrer es complirà un any de la detenció d'Alfonso i Raúl, de la companyia Titeres desde Abajo, quan representaven l'obra 'La Bruixa i Don Cristóbal' a Madrid. Després de passar 5 dies en règim FIES a la presó de Soto del Real, haver estat imputats per enaltiment del terrorisme i per incitació a l'odi, haver tingut durant mesos l'obligació d'anar a signar periòdicament a comissaria i la prohibició de sortir del país, el cas ha estat per fi arxivat el passat 11 de gener.

No obstant això, la repressió i el minvament continu de la llibertat d'expressió continuen, com podem veure en casos com el del col·lectiu de músiques La Insurgencia, acusat d'enaltiment i d'associació il·lícita per les lletres de les seves cançons, el de Nahuel, que porta més de 400 dies tancat a la presó preventiva sense una acusació concreta, els casos de Alfon, Carlos i Carmen o Molero, amb condemnes de diversos anys de presó per exercir el seu dret a la vaga, les 11 imputades de Altsasua, acusats de terrorisme per una baralla de bar, o les nombroses usuàries de les xarxes socials que es troben declarant davant l'Audiència Nacional per fer un acudit, com és el cas de César Strawberry, condemnat a un any de presó i sis anys i sis mesos d'inhabilitació absoluta, o el de Cassandra, a la qual la fiscalia demana 2 anys i 6 mesos de presó, 3 anys de llibertat vigilada i 8 d'inhabilitació. Aquests no són casos aïllats o errors judicials, són només alguns exemples d'una ofensiva que té per objecte crear un clima de por que acabi amb la protesta i amb l'expressió pública de qualsevol pensament crític o dissident.

Així doncs, perquè volem celebrar la llibertat dels titellaires Alfonso i Raúl, però també perquè hi ha molts motius per seguir lluitant contra la repressió, us convoquem, el proper dia 5 febrer a les 18:00, a Barcelona:

- CSA Can Vies. C/Jocs Florals, 40. L1 + L5 Plaça Sants L1 Mercat Nou.
- Casa de la Solidaritat. C/Vistalegre, 15. L3 Poble Sec (sortida est). Parlament/Calàbria) L3 L2 Paral·lel.
- La Cinètika. Rambla Fabra i Puig, 28. (cantonada C. de les Monges) L1 Fabra i Puig
- El Arco de la Virgen. C/verge, 10. L1 L2 Universitat
- RAI. C/Carders, 12 principal. L4 Jaume I.

En aquests llocs, podrem veure juntes la projecció del streaming de l'obra La Bruixa i Don Cristóbal, i la taula rodona contra la repressió que tindrà lloc just després i en la qual participaran Madres Contra la Represión, Col·lectivo La Insurgencia, Abogades d'Alfonso i Raúl, Cessar Strawberry i la Plataforma Libertad Nahuel.

Perquè no tenim por i perquè no ens van a callar,

Acud i difon!

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv