Entrevista a Raquel Rei i Ana G. Aupí realitzadores del documental 'Y lo poco que nos queda'. Via @LaInterviaEntrevista a Raquel Rei i Ana G. Aupí realitzadores del documental 'Y lo poco que nos queda'. Via @LaIntervia - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
16:30
Entrevista a Raquel Rei i Ana G. Aupí realitzadores del documental 'Y lo poco que nos queda'. Via @LaIntervia


'Y lo poco que nos queda' és un documental que parla sobre la resistència a una empresa hidroelèctrica per part de les comunitats indígenes a Santa Cruz Barillas, Guatemala.
El focus se situa en les esposes dels presos polítics que també es reivindiquen com a preses polítiques com a part d'un càstig que l'Estat i les empreses transnacionals imposen per ser defensores del territori ancestral.
La pel·lícula retrata la repressió d'un govern militar encapçalat per l'expresident Otto Pérez Molina, general de brigada retirat, que va estar implicat en el genocidi del poble maia Ixil.
Aquest documental vol rescatar les veus de la resistència i en especial de les dones que pateixen la repressió d'aquest nou model de penetració transnacional que s'està imposant a Guatemala.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv