Concentració al CatSalut. 06/03/2017 Via PatoJMAConcentració al CatSalut. 06/03/2017 Via PatoJMA - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:51
Concentració al CatSalut. 06/03/2017 Via PatoJMA


Al Consell de Direcció del Servei Català de la Salut, es presenta l'Avantprojecte de Llei de fórmules de gestió de l'assistència sanitària amb càrrec a fons públics a través del Servei Català de la Salut. Dins d'aquest projecte de llei es pretén la regulació de les activitats privades dins el servei públic.
Tot i que després es requerirà, com a tota llei, la seva aprovació parlamentària, des del primer moment mostrem la nostra més ferma oposició i exigim en tot moment l'exclusivitat de l'activitat pública dins el sistema públic, resumint: fora la sanitat privada de la publica.
Per això a iniciativa de diferents col•lectius la Marea Blanca de Catalunya ha convocat aquesta concentració, davant de l'Edifici Olímpia , seu del CatSalut, a Barcelona, per a que la ciutadania empoderada i els moviments socials mostrin la nostra oposició.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv