Música amb causa - Cançons de llibertat. Via @StopMareMortumMúsica amb causa - Cançons de llibertat. Via @StopMareMortum - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
05:00
Música amb causa - Cançons de llibertat. Via @StopMareMortum


Projecte solidari realitzat per alumnes de l'escola EMAV de Barcelona en col·laboració amb la plataforma Stop Mare Mortum.

http://www.stopmaremortum.o­rg

Amb la participació de: Natxo Tarrés, Judit Neddermann, Alba Marbà, The Sey Sisters, Cor Geriona, Dídac Fernández, Carles Ratera, Ricard Puigdomènech, Topata (Òscar Ribera), Clàudia García-Albea, Ramon Franch, Nil Mujal, Miquel Rojo.

"Cançons de llibertat" versió de la cançó "Redemption Song" de Bob Marley adaptada al català per "Natxo Tarrés & the Wireless"

Masteritzat a "Ultramarinos Mastering"

Imatges del camp de refugiats de Vasilika (Gràcia) per Oriol Barri

En agraïment i col·laboració amb: EKO Project, Barcelona Escoles + Sostenible, EMAV, Stop Mare Mortum

Idea inspirada en el projecte "Playing for Change"

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv