[Girona] Marxa de torxes 2017. Via @foradecmp[Girona] Marxa de torxes 2017. Via @foradecmp - SantsTV
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
01:21
[Girona] Marxa de torxes 2017. Via @foradecmp


Girona segueix clamant per la llibertat de les preses polítiques: pels Jordis, pels joves d'Alsatu, per l'Alfon, la Marina i la Lola, i per totes les persones que es troben a les presons per tenir posicionaments ideològics.

Convocada per: Grup Antirepressiu Girona, Comitè de defensa del referèndum de Girona i Salt, Casal Popular-Pla de l'Estany, CDR Pla de l'Estany.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv