Pirat's Sound Sistema - Remena (video lyric) Via @PropagandaPFetPirat's Sound Sistema - Remena (video lyric) Via @PropagandaPFet - SantsTV
 Música 
Publica a Diaspora Web
03:21
Pirat's Sound Sistema - Remena (video lyric) Via @PropagandaPFet


PRECOMADES NOU DISC https://goo.gl/dtnYHY

PRECOMANDA "REMENA" PIRAT'S SOUND SISTEMA
Reserva ara la teva còpia de "Remena" per només 10euros! El CD t'arribarà a casa el dia abans de la sortida del disc i el mateix dia t'enviem link de descàrrega en WAV (dijous 8 de febrer)
PRECOMANDA "SÓC PIRATA TOTAL" de PIRAT'S SOUND SISTEMA
Reserva ara la teva còpia de "Remena" per només 14 euros i emporta't tots aquests extres: Pirat's Sound Sistema - 2003-2018 Greatest Hits (DOBLE CD, 36 cançons)
Postal especial 15è aniversari signada pel grup
Poster de la gira 2018 El paquet amb els 3 CDs ("Remena" + CD doble "Greatest HIts") + postal + poster t'arribarà a casa el dia abans de la sortida del disc i el mateix dia t'enviem link de descàrrega en WAV del disc "Remena" (dijous 8 de febrer)
Idea i realitzacio: Rober i Soto
Agraiments: Alejandra de DobleA Tattoo Studio (Sants)

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv