Ficció immobiliària 3 [=Ficción inmobiliaria 3] (Cas)Ficció immobiliària 3 [=Ficción inmobiliaria 3] (Cas) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
29:36
Ficció immobiliària 3 [=Ficción inmobiliaria 3] (Cas)


La ficció com a registre [Found Footage Immobiliari]

Ficció immobiliària 1 · Ficció immobiliària 2 · Ficció immobiliària 3

En aquest collage de ficcions en què la ciutat i els seus habitants són els protagonistes s'amaga el registre dels conflictes urbans associats al model socioeconòmic d'una època. De la mateixa manera, els seus desenllaços projecten un ventall de solucions només limitades per la imaginació.
Potser puguem apreciar el cinema de ficció per les seves revelacions documentals, i atorgar noves ressonàncies i significats a aquest suggeridor ordre narratiu.

Projecte complert a http://www.lefthandrotation.com/museodesplazados/ficha_ficcioninmobiliaria3.html

_
http://museodelosdesplazados.com
http://lefthandrotation.com/gentrificacion
_
Ficció Immobiliària és un projecte audiovisual de recerca sense ànim de lucre amb intencions artístiques, didàctiques i / o crítiques.

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv