U.E. Sants 1 - F.C. Ascó 1 (11/09/2018) Via Jordi Gil XiménezU.E. Sants 1 - F.C. Ascó 1 (11/09/2018) Via Jordi Gil Ximénez - SantsTV
04:14
U.E. Sants 1 - F.C. Ascó 1 (11/09/2018) Via Jordi Gil Ximénez

Info de beteve

Un gol de Mario salva l'equip de Tito Lossio d'una altra derrota

El Sants ha rebut l?Ascó al Municipal de l?Energia. Els homes entrenats per Tito Lossio necessitaven una victòria per sortir de l?últim lloc de la classificació de la Tercera Divisió però han sumat un empat valuós.

Després d?una primera part ensopida, un gol de Peke a les acaballes del partit ha deixat tocats els santsencs. Els homes entrenats per Tito Lossio, però, no han deixat d?insistir-hi i, després d?un xut al pal d?Alex, finalment han tingut la recompensa en el temps afegit. Sota un sol de justícia Mario ha empatat i ha premiat a un Sants que suma un punt contra un rival de prestigi.

Mario Cantí, l?heroi del Sants

Mario Cantí ha marcat al minut 93. Un gol que dóna un punt balsàmic al seu equip després de la dura derrota de la jornada anterior contra la Grama (3-1).

Les reaccions dels entrenadors

Tito Lossio s?ha mostrat satisfet després del partit. Ha fet èmfasi a les errades defensives que havia tingut l?equip i a la poca contundència cara a porteria, però recordant l?entitat del rival que tenien davant.