Jean-Baptiste Leclerq - Cafè-tertúlia: l'habitatge i desenvolupament urbà (12/12/2018) Via @Escola_FinalyJean-Baptiste Leclerq - Cafè-tertúlia: l'habitatge i desenvolupament urbà (12/12/2018) Via @Escola_Finaly - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:46:45
Jean-Baptiste Leclerq - Cafè-tertúlia: l'habitatge i desenvolupament urbà (12/12/2018) Via @Escola_Finaly


Habitatge i desenvolupament urbà (investigació comparada de dues experiències d'organització comunitària, a #Barcelona i Mont-real).

Amb Jean-Baptiste Leclerq, investigador del Centre de recerca de Mont-real sobre desigualtats socials, discriminacions i pràctiques alternatives de ciutadania.

CREMIS. http://www.cremis.ca

Cafè-tertúlia organitzat pel @somcomunitaries conjuntament amb la Comissió de TC del @treballsocial1 i el http://twitter.com/ceesc_cat.

? Dimecres 12/12/2018
? 18h
? @Lleialtat Santsenca

#Habitatge i #DesenvolupamentUrbà

 El Temps 
Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv