Recordatori dels 45 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich (01/03/2019) Via @Escola_FinalyRecordatori dels 45 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich (01/03/2019) Via @Escola_Finaly - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
3:55:58
Recordatori dels 45 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich (01/03/2019) Via @Escola_Finaly


Recordatori dels 45 anys de l'assassinat de Salvador Puig Antich - (01/03/2019) - 4K.
Acte en memòria de l'assassinat d'en Salvador Puig Antich.

Parlaments
? Eduard - (6:49)
? Ricard de Vargas Golarons (Ex-MIL) - (25:57)
? Jean-Marc Rouillan (Ex-MIL) - (49:31)
? Germanes de Salvador Puig Antich - (57:20)
? Aurora Àlvarez "Yoyi" - (2:13:55)
? Felip Solé Sabaté - (2:33:11)
? Oriol Rigola - (3:54:49)

Artistes
? Sílvia Tomàs - (18:02)
? Joan Isaac + Vicente Palao - (35:15)
? Vicente Palao - (41:49)
? Dominique Grange + Tardi + Accordzeam - (1:05:02)
? Quico Pi de la Serra - (1:38:34)
? Jaume Arnella - (2:04:06)
? Suburbano - (2:23:00)
? Francisco Fanhais - (2:40:08)
? Igor Arruaga - (2:59:13)
? O Leo de Matamá - (3:18:40)
? Les Carpantes. SubVersió Flamenca - (3:35:35)
? Los Bio-lentos //

Durant l'acte tindrà lloc la presentació del llibre "Salvador Puig Antich, 45 anys després", llibre col·lectiu coordinat per Ricard de Vargas Golarons, editat per Edicions Descontrol.

? Dia: Divendres 1 de març de 2019
? Hora: 18h
? Lloc: Ateneu Popular de Nou Barris @ateneu9b (C/ Portlligat, 11, Nou Barris, Barcelona)
?M? L4 Trinitat Nova (sortida Aiguablava)
?M? L3 Roquetes (sortida Vidal i Guasch)

Manifest

Barcelona 2 de març 1974 ? 2 de març 2019

"És projectant-nos en el futur, sentint el pes del present, on radica la nostra raó d'ésser"
(Salvador Puig Antich, carta a la seva germana Marçona escrita el desembre del 73 des de la presó Model de Barcelona.)

Avui, 2 de març, fa 45 anys de l'execució de Salvador Puig Antich a la presó Model de Barcelona. Salvador, membre del MIL (Moviment Ibèric d'Alliberament) era un revolucionari anticapitalista i llibertari que encaminà la seva lluita d'acció autònoma a la transformació radical de la societat.

Del 1974 ençà moltes il·lusions i esperances col·lectives han estat frustrades i avortades, començant pel gran frau històric i social que ha estat la transició cap a una democràcia hereva de la dictadura franquista que perpetua i manté intacta l'estructura de dominació capitalista.

Ahir com avui ens neguen la possibilitat i la capacitat de ser nosaltres mateixes, de ser les protagonistes de les nostres vides i la nostra història. Vivim una fal·làcia de "llibertat" que ens permet només criticar el sistema però sense possibilitat de canviar res. Davant de l'hegemonia del capitalisme global i corrupte, cada cop més salvatge i explotador, que s'erigeix com a única alternativa d'organització social i econòmica, hem de plantar cara per avançar col·lectivament mitjançant l'autoorganització, l'autogestió de les lluites, l'acció directa i la pràctica antiautoritària amb la finalitat d'aconseguir nous espais que permetin desenvolupar l'alternativa d'una futura societat llibertària.

El capitalisme global està generant una nova esclavitud per un gran nombre de persones a les quals es condemna a la misèria total, moral i econòmica. L'Estat Espanyol, en aquests darrers anys, involuciona de manera accelerada amb la repressió de les llibertats i drets fonamentals, i amb l'augment de trets autoritaris i reaccionaris.

Avui encara, 45 anys després de la seva mort, el seu record viu en tots aquells i aquelles que combatem la dominació que exerceix el capital i els seus lacais en totes les seves formes. La seva memòria, la seva vida immolada, enlaira i ennobleix aquesta lluita desigual però inevitable, irrenunciable contra les formes de dominació del capitalisme autòcton i global i dels seus servidors, envers el nostre alliberament real, individual i social.

Comissió 45 anys de l'assassinat de Puig Antich

Més informació:
? https://45anys.salvadorpuigantich.info
? https://directa.cat/salvador-puig-antich-45-anys-i-un-llibre
? https://ateneu9b.net/programacions/homenatge-a-salvador-puig-antich-1550060573

?? #SalvadorPuigAntich #PuigAntich #MemoriaHistòrica #MIL #CulturaLlibertària #Anarquia #NouBarris #9barris

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv