Jordi Martí Font - Presentació 'El llibre negre' Vol. 2 a @Lleialtat (22/03/2019) Via @DinerComunitariJordi Martí Font - Presentació 'El llibre negre' Vol. 2 a @Lleialtat (22/03/2019) Via @DinerComunitari - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:14:11
Jordi Martí Font - Presentació 'El llibre negre' Vol. 2 a @Lleialtat (22/03/2019) Via @DinerComunitari


Presentació 'El llibre negre' Vol. 2 de Jordi Martí Font @jordimartifont_ (antologia de textos anarquistes d?alliberament nacional i voltants).

A la Lleialtat Santsenca @LoDiableGros @calumniaeditor @Caliu_Editorial @DescontrolEd //twitter.com/viruseditorial

Després de Palma, Manacor, Balaguer, Reus, Granollers, València, Premià de Mar, Tarragona, Sants, Vic, Cornudella, Lleida, Vila-seca, Cambrils, Riudoms, l'Aldea, Valls, Montblanc, Alcover, Castelló, Gavà, Cornellà, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Marçà, Vallcarca, Gràcia, Castelló d'Empúries, Llorenç del Penedès, Terrassa, Olot i Vilanova i la Geltrú.

Divendres 22 de març, presentem el segon volum del «Llibre Negre» (de 1940 a 1999, a la Lleialtat Santsenca (c/ Olzinelles 31), en un acte organitzat per Negres Tempestes i l'Àgora Louise Michel. Amb la presència d'alguns dels protagonistes del volum.

El segon volum del 'Llibre Negre' és una àmplia antologia de textos llibertaris d?alliberament nacional i voltants escrits entre 1940 i 1999. Cada text inclou una o diverses il·lustracions i una contextualització històrica. El volum inclou textos de Joan Ferrer, Joan Fuster, Roc Llop, el butlletí de la CNT a l'exili de París 'Terra Lliure', Ramon Subirats, Oriol Solé Sugranyes, Jaume Balius, Miquel-Dídac Piñero, Frederica Montseny, Josep Vicent Marqués, el Comitè Maulet de l'Horta de València, Maulets per l'autonomia obrera i el comunisme de consells, 'Visca la Terra!!' i la Federació Anarquista-Comunista Catalana (FACC), Marcel·lí Reyes, Ricard de Vargas-Golarons, la Coordinadora Llibertària dels Països Catalans, les Joventuts Llibertàries del Barcelonès, la CNT dels Països Catalans, l'MDT, la CNT de Catalunya i CGT Catalunya, Ramon Barnils, la 1a Trobada Internacional dels anarquistes i llibertaris que lluiten per l'alliberament nacional dels pobles oprimits i no reconeguts a Guasila (Sardenya), el Col·lectiu Ikària, Jordi Sabater, L?Autòpsia Social, Josep Serra i Estruch, Recerca Autònoma, GAT, Gerard Jacas, Emilià Páez, Pascal Comelade, Joan-Lluís Lluís i Aleix Renyé, i, Ramon Claret Gual.

- Dia: Divendres 22 de març de 2019
- Hora: 19.30h.
- Lloc: A la Lleialtat Santsenca @Lleialtat (C. d'Olzinelles, 31, 08014 Barcelona.)

Més informació:
- https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=275784
- https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=275767
- https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=275706

#LlibreNegre #NegresTempestes #ÀgoraLouiseMichel #LlibreNegre2 #Lleialtat #Sants

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv