La Vall del Francolí - L'alè del camp. Via @La_DirectaLa Vall del Francolí - L'alè del camp. Via @La_Directa - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
50:07
La Vall del Francolí - L'alè del camp. Via @La_Directa


Què s?amaga darrera la indústria petroquímica? Un retrat de la preocupació dels habitants del Camp de Tarragona per la salut i el medi ambient de la zona que ha sofert grans canvis des de la implantació d?aquesta indústria.

Realitzem un recorregut per la Vall del Francolí, gairebé oblidada, en companyia d?experts, activistes, veïns i organitzacions que lluiten i donen veu a un territori que resisteix, més enllà de les adversitats.

Guió: Elisenda Trilla Ferré
Edició: Guillem Voltas Calbet
Director de fotografia: Guillem Voltas Calbet
Productora: Saurines


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv