Economies col·lectivesEconomies col·lectives - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:06:09
Economies col·lectives


"Economia col·lectiva. L'última revolució d'Europa" és un documental de divulgació històrica que aprofundeix en l'expropiació i la gestió obrera del 80% de les indústries i serveis que va tenir lloc a Catalunya entre els anys 1936 i 1939.

El documental, dirigit per Eulàlia Comas (Atzur Produccions), és fruit d'un any i mig de treball i compta amb més de deu entrevistes a testimonis i experts d'aquest període com Antoni Castells, Miquel Izard, Francesc Cabana, Pelai Pagès, Joan Ullés, Jordi Viader o Eudald Vila.

Al llarg dels seus 66 minuts, el documental mostra imatges, fotografies i documents de l'època procedents de més de deu arxius diferents, entre els quals hi ha la Fundació d'Estudis Llibertaris Anselmo Lorenzo, l?Ateneu Enciclopèdic Popular, l'Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià o l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv