Reportatges 
Publica a Diaspora Web
36:14
"Més enllà de les no monogàmies" a càrrec de l'Eivi. Via @Kasalet #20anysKasalet


"Més enllà de les no monogàmies" a càrrec de l'Eivi.

L'Eivi ens parla de com la imposició del capitalisme va comportar un trencament de la vida comunitària i una progressiva individualització, i com això influeix en el concepte de família, en la relació entre les persones i les seves relacions sexoafectives.

En aquest vídeo, el que ens explica l'Eivi, és fruit del que ha après amb el seu ofici de llibretera, i de tots els debats i experiències compartides al moviment feminista amb altres companyes.

EL KASALET SOM TOTES, ENCENEM LA FLAMA DE LA SOLIDARITAT

» Subscriu-te al nostra canal, així ens podràs ajudar a difondre els continguts que anem publicant.

https://www.youtube.com/channel/UCqLiM56Y__Ko9bunsE2C8Qw
-----------------------------------------------------------------------------
LES NOSTRES XARXES SOCIALS:
- Instagram: El Kasalet
-
Twitter: @Kasalet
- Facebook: @C.S.O.A.Kasalet


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv