Recital de Trans*poesia (Cas) Via @Ajunt_BenicarloRecital de Trans*poesia (Cas) Via @Ajunt_Benicarlo - SantsTV
 Espectacles 
Publica a Diaspora Web
41:02
Recital de Trans*poesia (Cas) Via @Ajunt_Benicarlo


Recital de poesia*trans "Pelos y Hogares" pel seu autor, Bruno Cimiano, que recita amb Cris Blasco a la guitarra, i Pat Sal interpretant en llengua de signes.

Mitjançant l'Ajuntament de Benicarló la nostra estimada Andrea Corrales cada any organitza unes jornades de visibilitat dissident entorn de l'28J. Anàvem a anar en persona però ... ja sabeu com acaba la història. Així que enviem aquest vídeo de més de 45 minuts perquè, encara en la llunyania, ens puguem acostar. Amb ganes de tocar-nos pell amb pell ? gràcies i que el gaudiu.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv