Colapso Sanitario (19) Olga Pané, Gestora del Consorci Parc del Mar: Colapso Sanitario (19) Olga Pané, Gestora del Consorci Parc del Mar:
 Notícies 
Publica a Diaspora Web
10:06
Colapso Sanitario (19) Olga Pané, Gestora del Consorci Parc del Mar: "¿Por qué falta personal?" Diari d'un activista @ColapsaSanidad @evalqu


?SUSCRIBETE A EL CANAL: https://rb.gy/etqdt2?
?Podéis seguir-nos a http://t.me/ColapsoSanidad
@UrgenPSMar
Olga Pané, gestora de el Consorci Parc Sanitari Salut Mar: "Per què falta personal en el teu hospital de Barcelona? Diari d'un activista".
Un activista explica la situació de col·lapse a Urgències de l'Parc Sanitari de la Mar, Barcelona. Arran d'un tweet publicat per @UrgenPSMar que informa de la situació i mostra els llits amb pacients, als passadissos de l'hospital, sense poder ser atesos i esperant durant més hores de les degudes, la gestora de l'hospital Olga Pané es veu forçada a parlar en els mitjans. Cal assenyalar que això succeeix només perquè el tweet es fa viral, no perquè la realitat reclamés una actuació urgent. Com si no fos amb ella, explica que tenen llits i tenen respiradors, però "el que cal és personal." L'activista ve a recordar per què falta personal a l'hospital i quines són les mesures que els i gestors/es han pres, per bàsicament, reduir personal i omplir les seves butxaques. Algú encara no té clar que és "diners" el que cal invertir en un Pla de xoc, JA, en la sanitat pública? ¿I que "diners" hi ha, però s'està deixant col·lapsar a la sanitat pública amb els seus professionals, s'estan provocant confinaments que afecten a l'economia de tots i totes, i sobretot, a la dels més vulnerables, als quals a més se'ls posa en risc de subsistència -alimentació i un sostre ?. Es haurien pogut evitar morts relacionades amb el Covid i altres malalties, si des del principi de la pandèmia -quan ja la sanitat pública havia rebut enormes tisorades tant a Catalunya, com a tot l'estat espanyol- s'hagués apostat per reforçar amb urgència la sanitat pública? "Senyor don Diners," tot es redueix a això. Els diners aquí, importa més que la vida.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv