Colapse Sanitari (20) Colapse Sanitari (20)
 Art 
Publica a Diaspora Web
11:35
Colapse Sanitari (20) "Jo denuncio": Diari de tons sanitaris/àries de l'Atenció Primària. Via @ColapsoSanidad @Evalqu


?SUBSCRIU-TE AL CANAL: https://rb.gy/etqdt2?
?Podéis seguir-nos a http://t.me/ColapsoSanidad
Pintures de Cristina Troufa
Els i sanitarxs denuncien el col·lapse de la # Atenció Primària. En aquest vídeo-diari es fan públiques les seves queixes i necessitats, ja que els mitjans de comunicació no s'estan fent ressò de la situació sagnant que estan vivint. Les següents són només 3 de les desenes de denúncies i problemes que posen sobre la taula. Denuncien també als i les governants, ministrxs i gestorxs d'aquest país, que han fet retallades mortífers en sanitat pública des de fa anys i que han fet de la salut, el seu negoci:
"#JoDenuncio saturació en els CAPs: línies col·lapsades, infermeria assumint seguiment Covid, PCR, test antigen. Nosaltres fent hores extres gratis, cada dia, per assumir tota la feina. I tot això amb augment de pressupost zero. Així no !.
#Yodenuncio que l'atenció primària és la porta invisibilitzada, infravalorada, esgotada i ignorada de el sistema. Tenim infrafinançament, dotació insuficient de professionals per donar resposta a les necessitats de la població, manca de recursos estructurals i materials. I tenim el problema de la privatització.
#JoDenuncio que estem amb un contracte mes a mes, sense saber del nostre futur. "


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv