Colapso Sanitario (21): Colapso Sanitario (21):
 Art 
Publica a Diaspora Web
12:42
Colapso Sanitario (21): "Mi amiga murió sola", diari d'una altra migrant. VIa @ColapsoSanidad @evalqu


?SUBSCRIU-TE AL CANAL: https://rb.gy/etqdt2?
?Podeu seguir-nos a http://t.me/ColapsoSanidad
Pintures de Rovi Salegumba
Una dona, d'origen filipí, no contesta a el telèfon. El seu marit, que està amb Covid en un hotel-hospital l'està trucant. Els amos de l'habitatge per al servei, on ella i el seu marit habiten, van a comprovar què passa. Quan ve la policia i tiren la porta a terra, se la troben morta. Sola.
És una mort més, per Covid, que no importa a ningú. Ella és menys que res: una dona filipina, immigrant. Però la seva millor amiga, ha volgut explicar-ho. Si les morts per Covid, ja són tràgiques de per si, aquesta, a més, té un tret fins i tot més sinistre. Els condicionaments culturals, econòmics i socials, amb l'afegit de la nul·la visilibilitat i importància que se'ls atribueix als seus morts, emmarquen la trista història d'Anabel. Això és un Rèquiem per una filipina espanyola, que mor per Covid.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv