Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:08:44
"El Silencio de Georg" amb Raúl Riebenbauer i Carme Puig Antich. Via @VoragineSdr


El 2 de març de 1974 es van produir les dues últimes execucions a garrot vil de el règim de dictador Francisco Franco. Un cas perdura en la memòria col·lectiva tot i la tendència a l'oblit: el de el jove anarquista Salvador Puig Antich. L'altre... només és silenci.

Heinz Ches va ser ajusticiat el mateix dia. Una posada en escena de la justícia militar per despolititzar l'execució de Puig Antich. Heinz, condemnat per l'assassinat d'un guàrdia civil, va mantenir silenci fins al tràgic final a una execució medieval i barroera. Raúl Riebenbauer ens regala una investigació prolixa que es converteix en un thriller de no ficció on les clavegueres del franquisme, els silencis de la Transició i l'oblit de la democràcia són el sorollós context d'una història segada i negada. Un imprescindible.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv