Lesbofòbia. Via @CreaPositivaLesbofòbia. Via @CreaPositiva - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
30:00
Lesbofòbia. Via @CreaPositiva


Una producció de: Creación Positiva
Direcció: Inés Tarradellas

Quines situacions de violència viuen avui dia les lesbianes? De quina manera s?enfronten a elles? Quins problemes hi ha de fons? Quina realitat sosté que encara segueixin passant? Quines respostes i estratègies podem donar i posar en pràctica com a societat per acabar amb aquesta i altres discriminacions?

Deu testimonis aporten les seves vivències i visions, articulant un discurs coral per visibilitzar les violències masclistes cap a les lesbianes, així com per analitzar els problemes de fons i trobar respostes i estratègies per acabar amb la lesbofòbia en intersecció amb altres violències.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv