Matant Gaza (VOAngSCas) Killing GazaMatant Gaza (VOAngSCas) Killing Gaza - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:36:49
Matant Gaza (VOAngSCas) Killing Gaza


A Killing Gaza, els periodistes Dan Cohen i Max Blumenthal van documentar la guerra d?Israel del 2014 a Gaza.

Tot i això, aquesta pel·lícula és molt més que un documental sobre la resiliència i el patiment palestins.  Es tracta d?un document visual esgarrifós de crims de guerra comesos per l?exèrcit israelià, amb testimonis directes i proves dels supervivents.

"La nova i poderosa pel·lícula de Max Blumenthal i Dan Cohen,'Killing Gaza', ofereix un retrat inflexible i commovedor d'un poble en gran part abandonat pel món exterior, que lluita per suportar".  - Periodista guanyador del premi Pulitzer, autor i activista best-seller Chris Hedges.


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv