Debat Directa: Pobresa que empresona. Via @La_DirectaDebat Directa: Pobresa que empresona. Via @La_Directa - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
1:50:01
Debat Directa: Pobresa que empresona. Via @La_Directa


Audiovisuals: Àlex Meyer i Marta López Mas

Debat: Pobresa que empresona
Com l'entorn socio-econòmic condiciona l'entrada, la permanència i la osrtida de la presó.

Vídeo complet de l'acte celebrat a la Model, antic centre penitenciari de Barcelona, el 24 de febrer de 2022.

Entrevista de Gemma Garcia, periodista de la Directa, a Noa Prieto, membre de Metzineres i persona que ha passat per l'experiència de presó.

Debat moderat pel periodista de la 'Directa' Vicent Almela amb Daniel Pont, exmembre de la COPEL; Xavi Muñoz, advocat i membre de la Comissió de defensa ICAB; i Bea Fernández, responsable del servei jurídic de la Fundació Arrels.

Notícia completa:
https://directa.cat/


Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv