El negoci de les presons (El negocio de las cárceles)El negoci de les presons (El negocio de las cárceles) - SantsTV
 Reportatges 
Publica a Diaspora Web
54:34
El negoci de les presons (El negocio de las cárceles)


El programa 'Documentos TV' de TVE presenta 'El negocio de las cárceles', un documental francès que recorre la industria creada en torn a les presons privades als Estats Units i l'explotació econòmica de la població reclusa, que es usada como mà d'obra barata.

Com a conseqüència de las lleis antidroga, Estats Units ha experimentat en els últims vint anys un augment sense precedents de la seva població reclusa, que s'ha multiplicat per vuit. Amb dos milions de pres*s, aquest país té un índex d'empresonament entre cinc i vuit cops superior al de qualsevol estat industrialitzada.

Llicència de Creative Commons
SantsTV és una televisió dels moviments socials de Sants, en funcionament des del 4 d'agost del 2006. SantsTV està subjecta a una Llicència de Creative Commons i ha estat creat amb programari lliure fet per Morintsol, i es nodreix tant del contingut enviat pels usuaris així com per enviades per membres del col·lectiu, col·laboradores o amigues. Cada autor/a es responsabilitza de les seves obres. En cas de detectar algun contingut que vulneri algun dret sobre les persones o sobre algun altre dret emparat per la llei, aviseu-nos per tal de poder retirar dit contingut si així s'escau. Podeu contactar amb nosaltres a contacte@sants.tv